Cześć, nazywam się Dominik i pochodzę z Lublina. W tym roku kończę 18 lat. Na co dzień chodzę do LO (II klasa). Jestem kinomanem, lubię oglądać filmy każdego gatunku. Interesuję się jak każdy facet motoryzacją i informatyka. Zanim zacząłem przygodę z Wowem grałem w COD4, CS 1.6.
1. Nick
Akodic
2. Poziom
80 lvl
3. Rasa
Human
4. Klasa
Palladyn
5. Main spec, gs: xxx / off spec, gs: xxx
Main spec – retri gs: 5048 PVP(oczywiście mogę zmienić trinket i będzię 5.1k, ale wtedy to zmniejszy mój dmg) ; off spec – holy gs: 4,3 PVE/PVP (w trakcie ubierania); prot tank gs; 4,5 PVE/PVP
7. Jestem graczem nastawiony tylko na PVP. Posiadam TS, Skype, Vt i Mumble.
PVE mnie nie kręci, lecz na potrzeby guildii mogę dokończyć ubieranie Holy lub Tanka.
8. Na tą chwilę posiadam tylko huntera 42 lvl, który jest w trakcie expienia. Mam zamiar grać nim PVE i PVP.
9. Pakiet screenshotów:
-
-
-
10. Gram w Wowa już ok. 3 lat. Swoją karierę zaczynałem na Nexusie. Grałem tam Druidem Resto(PVE), Palladynem Retri(PVP 2.3k rata) Holy(PVP 2.2k rata) i
Prot (PVE). Grałem tam koło 2 lat. Następnie zacząłem grać tylko PVP na serverze Arena Tournament, wbiłem tam w Retri (2.2k rata). Moja droga kończy się na Sunwellu. Gram tu 2 miesiące, postać dostałem w spadku po koledze. Nie zdążyłem jej ubrać jeszcze do końca, ponieważ był reset sezonu, a brakowało AP. Jeszcze kilka kilka podliczeń i postać bedzię ubrana w pełni. Gram 3-4h dziennie.
11. Powiem krótko, ta guildia budzi respekt. Postaram się wnieść do guildii wszystko co najlepsze. Myślę, że jestem osoba godną zaufania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum