Witam,
Na imię mam Marcin, lat 23. Mieszkam w niewielkiej mieścinie Koło w centrum polski, woj. wlkp. Interesuję się muzyką (głównie Black Metal i RAC), nurkowaniem i kulturą słowiańską. Studiowałem w Łodzi Biotechnologię na polibudzie ale zrezygnowałem i w przyszłym roku startuję na PSP do Poznania. Wolny czas spędzam głównie na basenie, kiedy naprawdę mogę się obijać siedzę na Sadolu, gram w LoLa, WoWa albo zapijam się na trupa.
Moim main charem był jest i zawsze będzie drut, przemieliłem go na wszelkie sposoby (grałem nawet pvp w misiu). Oczywiście bawiłem się też innymi postaciami ale zawsze wracałem do druta. Kiedyś WoW był dla mnie wszystkim, śniadaniem, obiadem, snem i sraniem ale na szczęście to się zmieniło. Teraz wracam po pół rocznej przerwie i mam ochotę pospamować starfallem. W pierwszym dniu kiedy się połączyłem odezwał się do mnie stary znajomy i mi to zaproponował, a zostałem w grze sam.
Moje przygoda z wowem zaczęła się na serwerze StarGate kiedy nie było jeszcze TBC, ale to pamiętają najstarsi indianie więc powiedzmy że gram już długo. Około 5 lat spędziłem na serwerze Bloodworld [*] Przewinął się TOD, Neverendless, Nexus, coś tam, coś tam... o guildii wniosę trochę sadystycznego czarnego humoru i spam o raid TBC albo Classic. Wcześniej byłem w Potomkach Psychopatów którzy się rozpadli, Ghost Division i zrobiłęm sobie przerwę od wowa. GS 5k Bala, healam w tym samym gearze ale zacznę składać konkretny heal, ukradkiem zbieram tanka.
<OFFTOP MODE ON>
@Gryfiho,
Słucham polskiego RACu i troszkę angielskiego, a z BM słucham głównie rodzimych kapel i słowiańskiego pagan/folk ale nie gardzę również Skandynawią, Fenriz jest moim bogiem. Jako przystało na trv Black Metalowca wyszukuje kapel, z takich miejsc jak np. wyspy owcze, o których istnieniu wiedzą tylko twórcy i ich sąsiedzi
Więcej szczegółowych info http://www.lastfm.pl/user/Rhox88
<OFFTOP MODE OFF>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum