Mam na imię Artur. Mam 22 lata.Pochodzę ze Szczekocin, obecnie mieszkam w Krakowie. 2 lata studiowałem prawo. na dzień dzisiejszy jestem na etapie postępowania rekrutacyjnego do Policji. Mieszkam wraz z moją ukochaną dziewczyna, która studiuje dwa kierunki (można powiedzieć, że póki co jeden za mnie).
W wowa gram od ladnych paru lat, zaczynałem na TBC palkiem, przewijalem sie przez różne servery grając różnymi postaciami. na Sunwell'u gram już koło roku, początkowo hordą teraz jednak już na stałe zostałem w ally.
Pragnę wprowadzić do gildii moją postać mianowicie dwarfa huntera marksmanship full pve 5.2k gs'u (nick-Derge) . posiada profesje-skinning i leatherworking(niestety brak recek czy to z uldu czy toc).
Moje alty nie są istotne, ponieważ nimi nie gram(stworzyłem, gdy mi się nudziło). Jeśli chodzi o doświadczenie to uważam, że dobrze znam postać, którą gram i to powinno wystarczyć. Jeśli zaś o dyspozycyjność to na chwile obecna mam sporo wolnego czasu więc gram ile mogę(w granicach rozsądku).
W kwestii pytania dotyczącego mojego wyboru tej włąśnie Gildii odpowiedż jest krótka-w swojej Gildii(Immortal Heroes) nie widzę postępu w raidach, a tu myślę, że moja postać sie wzniesie na wyżyny. Mam zamiar dać Gildii poważny dps na raidach i dobrego kompana w wielu podrózach.
Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 856 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Warszawa BMW
Wysłany: 2012-02-04, 01:04
Podanie jest nie pozytywnie rozpatrzone. Po dzisiejszym wydarzeniu, mozna stwierdzic ze, mozna przyjasc nowego czlonka do gildii z mozgiem lub bez mozgu, ja bym wolal zeby nowi byli z mozgiem, regulaminu nie przeczytales, ale zasady rekrutacji przeczytales, wiec jak bys urzyl mozgu z polaczeniu z narzadem wzroku to bys wiedzial jak podanie ma wygladac.
Dziękuje. Wskazówka na przyszłość nauczcie sie ortografii i poczytajcie na temat pisemnych form wypowiedzi w języku polskim. to co wy nazywacie "podaniem" w rzeczywistości nim nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum