Witam
Mam na imię Michał (lat 18) jestem uczniem technikum wojskowego sił powietrzno desantowych w Krakowie . Jestem wesołym ale wymagającym gościem . Lubie się męczyć gram na harmonijce i jestem wielkim fanem dżemu . Czytać za bardzo nie lubię ale uwielbiam książki Wojciecha Cajrowskiego i Stevena Kinga . Kinga dlatego lubię bo jego książki należą do tych którymi nie wolno rzucać bo można zabić . Zabawę z WoW zacząłem jakieś 4 lata temu i mnie to bardzo spodobało . Ale przede wszystkim jestem wielkim fanem cal of duty mam wszystkie części Ale przede wszystkim jestem za***istym gościem ;p
1: Gyton
2: 80 lvl
3: dreanai
4: Paladin
5:Main spec - Retri dps 5,1k gs / off spec prot tank 4,3k gs
6: JC 9 najważniejsze gemy ) i mining ( ful)
7:Jestem graczem nastawionym głównie na PvE. Na rajdy stawiam się w pełni gotowości. Od zapisu w GC, poprzez punktualne stawienie się o wyznaczonej godzinie do posiadania przy sobie jedzonka, flasków, potionów i scrolli. Znam również taktyki od Naxxa, po ToGC. Posiadam także TS.( pozwoliłem sobie skopiować bo lepiej bym to nie określił )
8: jestem w trakcie exp wariora i dk ale są to jeszcze lowlevel i nie są warte zainteresowania .
10:Swoją przygodę z wow zacząłem 4 lata temu na sunwellu . Ale grałem także na innych serwerach takich jak molten , czy sam global ale nie mam kasy by dalej na nim grać ;/grałem kilkoma klasami ale paladyn to moje powołanie na globalu miałem 3 paladynów na 80 ( 1 pvp i 2 pve) Gram bo lubię a szczególnie jak mam doła tak jak teraz bo rzuciła mnie dziewczyna którą kocham nad życie :(. Gram zwykle 3-4h dziennie . Zapisuje się na raidy i stawiam się 100% a jak będzie jakaś nagła sytuacja zgłoszę to wcześniej .Byłem w wielu gildiach np: Bad boys , Don t make love warcraft , Rebore riders , Stalowa gwardia , i swojego czasu Gwardia Przymierza ale w żadnej z gildi nie czułem się swobodnie i myślę ze wspominają mnie dobrze ;D
11:Dlaczego do was hem . Na pewno składam podanie dzięki Kliczko który pod jarał mnie na was . Ale szukam porządnej gildii która ma poziom rajduje i ma jakieś życie nie tylko na raidach . Słyszałem ze jesteście gildią gdzie są ludzie z którymi można się poznać i miło spędzać czas a nie tylko słuchać gadania na twój styl gry i życia . Co mogę wnieść do gildii Przede wszystkim mój za***iście zboczony humor , zawalistego dps ( ale wiecie ja nie będę kręcił takiego dps bo jak bym je*** crita to by serwer pad na amen ) więc ja tak na lajcie Ale tak że służę radą co do paladynów , i jestem tak że dobry w radach życiowych i umie leczyć złamane serca ale moje nie potrafię :(
Z góry dziękuje i proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania
Michał
"zgadzam się i akceptuje regulamin gildii "
[ Dodano: 2012-02-06, 17:31 ]
Jak coś opuściłem to proszę o powiedzenie czego nie napisałem to poprawię podanie dziękuje
Dziękuje za pierwsze pozytywne głosy czekam na następne opinie bardzo pocenie sobie jakieś słowa krytyki może dostrzegę coś co jest nie tak i nauczę się coś nowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum