Witam . Mam na imię Wojciech. Mam 17 lat. Mieszkam w Andrychowie (woj. małopolskie). Chodzę do liceum, profil mat-chem. Interesuję się sportem, głownie piłką nożną. Gram w miejscowym klubie i mam nadzieję, że na tym się nie skończy. Lubię dobry rock.
1. Nick: Kaarmel
2. Poziom: 80
3. Rasa: Night Elf
4. Klasa: Hunter
5. Main Spec: MM PVP 5.2 kGS , Off Spec: MM PVE ( mam pomieszane itemy pvp z pve)
6. Profesje: Enga prawie full
7. Interesuję mnie gra PvP, ponieważ dostarcza mi ona wiecej wrażen i satysfakcji niż PvE. Ale jakby był potrzebny jakis słaby dps zawsze mogę pomóc Znam taktyki na podstawowe raidy, czyli ToC, Naxx, Uldu, Onyxia raz przyjemność miałem brac udział w ToC 10 hc. Posiadam TS 2 , TS 3.
8. Alty: Obecnie aktywnie gram moim Priestem ( nick: Maguss), GS: 4.200 Disci, nie miałem zbyt wiele czasu żeby go rozwinąć, wciągu tygodnia mam treningi i do tego trzeba się czasami pouczyć .
9. Screenshoty:
Ekran wyboru postaci:
Ekwipunek:
Talenty:
10. Stosunek do gry itd: W WoW'a gram od 4 lat z małymi przerwami. Zaczynałem na Blood Worldzie, pózniej zaczałem grac na Sunwellu, ale częste DC sprawiły, że zmienilem serwer na spermik. Rok temu dowiedziałem sie ze koledzy zaczęli grać tutaj więc wrociłem. Gildie w jakich byłem to: Immortal Heroes oraz Reborn Riders. Powód odejscie z tej drugiej jest taki ze była to gildia, która skupiała się na graniu PvE, a jak już pisałem interesuje mnie PvP. Co do mojego czasu. Trenuje w piłkę wiec prawie codziennie mam trening ale staram sie wchodzić chociaz na 1 godzinę dziennie. W Weekendy mam znacznie wiecej czasu 11. Dlaczego Gwardia ? Ponieważ słyszałem o was mnóstwo dobrych rzeczy i widziałem waszych członków w akcji. Mam nadzieję, w zasadzie to jestem pewien, że mogę sie wiele od was nauczyć. Już samo forum mi zaimponowało. Jest bardzo aktywne patrząc na statystyki. Dodatkowo widzę, że byle kogo nie przyjmujecie do tej Gildii. Mam nadzieję, że udało mi sie jakoś zachęcić was do mnie i pozytywnie rozpatrzycie moje podanie. Z góry dziekuję.
Podania się na raty nie składa - to po pierwsze.
Mam nadzieję, że krytyczne podejście do braku ss-ów rozumiesz - po tym co napisałeś wnioskuję, iż doceniasz w jakiś sposób nasz sposób myślenia. To by było po drugie.
Po trzecie zaś - gracz PvP - uzupełnisz pkt. 9 i nie będę miała zastrzeżeń.
Klasa: Hunter
Alt: Dużo altów ;)
Rasa: Night Elf
Wiek: 17 Dołączył: 08 Kwi 2010 Posty: 84 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2012-02-05, 16:48
Za pozwoleniem: dajcie mu szansę jest to w miarę ogarnięty pve hunt, pvp się stara nauczyć, do pogadania w porządku człowiek i raczej osoba sympatyczna, na pewno się przyda zwłaszcza, że ostatnio z aktywnymi pve huntami chyba u nas krucho .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum