Klasa: Death Knight
Rasa: Human
Wysłany: 2012-02-03, 20:46 Podanie - Lichfist
Coś o sobie
Krzysiek, lat niedlugo 24,student na Politechnice Białostockiej. Moje zainteresowania są raczej standardowe, tj. w głównej mierze muzyka, film, jeśli trafie na kawałek ciekawej książki to również nie pogardzę (ze szczególnym wskazaniem na fantastykę wszelkiego rodzaju, chociaz nie tylko). Ostatnio bardzo interesują mnie sposoby na odpalenie diesla na 30 stopniowym mrozie . W Wow gram od okolo 4 lat, na początku głównie pvp (serwer Andeeria), na dzien dzisiejszy zainteresowany jestem głównie pve, przed Wowem grywałem w różnego rodzaju gry, zaczynajac od age of empires II, pierwszych części THPS, DMC 3, 4.
Postać, którą chcę dołączyć:
1. Nick
Lichfist
2. Poziom
80 lvl
3. Rasa
Human
4. Klasa
Death Knight
5. Main spec, gs: xxx / off spec, gs: xxx
Main spec – frost DW dps, gs: 4660; off spec – frost pvp, ok 4.500
6. Profesje (ewentualne wskazanie receptur)
herbalism/inscription 450 (nie mam wszystkich glyphow)
7. Preferencje PvP, czy PvE. Wybór uzasadnić.
Nastawiony jestem, jak juz wcześniej pisałem głównie na pve, pvp sporadycznie, gdy naprawde nie mam co zrobić z wolnym czasem. Znam taktyki na Naxx(wszystkie taktyki znam, nie wszystkie niestety w praktyce), część Uldu(powód jest prosty, mało gildii jest aktualnie zainteresowanych raidowaniem ulduaru), OS, ToC(niestety nie znam taktyk na wersję heroic). Oczywistym jest że mając w perspektywie raid na bossa którego wcześniej nie robiłem, staram się zapoznac z taktyką wcześniej czy to w formie pisemnej, czy też na yt. Jeśli zapisuję się na raid to się na niego stawiam(chyba że wynikną jakieś naprawdę ważne sprawy które mi to uniemożliwią, jeśli nie jest to sprawa życia i śmierci a wyjdzie przed raidem, staram się zmienić swój wpis przynajmniej na dzień przed raidem)
8. Jeżeli posiadasz alty, którymi aktywnie grasz - podaj podstawowe informacje dotyczące ich speców/gs'u/profesji.
-Zte, Warlock 4.2k gs spec:demonology, profek brak
-Atora, Warrior 4.2k gs spec:protection, profek również brak
Oba alty są bez gildii, gram nimi tylko zeby zrobić RHC a i to nie zawsze
9. Pakiet screenshotów:
- ekran wyboru postaci
Uploaded with ImageShack.us
- ekwipunek
podstawą ekwipunku jest (niestety) najniższy poziom T9 (4 części), Darkmoon Card:Greatness, neck z ToC 25n, niestety nie władam ani dropem ani rollem (a czasami szkoda )
Uploaded with ImageShack.us
- build - Frost DPS
10. Opisz swój stosunek gry, doświadczenie oraz dyspozycyjność. Podaj gildie, w których byłeś/-aś łącznie z powodami odejścia.
Jak już pisalem, w Wow gram okolo 4 lat, początki na serwerze Andeeria, poźniej kilka mniejszych high rate serwerów, ale nic na dłuższą metę. Początki kariery w grze to oczywiście Paladyn, najpierw Retri w endgame Holy, w międzyczasie przewinął się warrior, warlock i mage. Obecnie moją główną postacią jest wyżej wspomniany Death Knight, z Klasą doczynienia mam dopiero od gry na Sunwellu, ale zwyczajnie przypadła mi do gustu w DW specu.
Co do czasu gry, staram się codziennie zrobić przynajmniej jeden heroic, w weekendy gram więcej/częściej,. jak juz wspominalem wczesniej, jeśli zapisuję się na raid to staram się na nim być o ile nie wyjdzie w międzyczasie cos naprawde ważnego.
Poprzednie gildie: tutaj sprawa jest dośc krótka, gildia UsM, początkująca, nieiwelka gildia, opuściłem ją z powodu dużych trudności z zebraniem grupy jakikolwiek raid, olewczy stosunek "szeregowców" do prób polepszenia organizacji gildyjnych raidów.
11. Dlaczego Gwardia Lorda Uthera? Czego od nas oczekujesz i co wniesiesz, jeżeli zostaniesz członkiem.
Po odejściu z poprzedniej gildii zastanawiałem się do której z większych gildii pve pisać podanie, jednak ze względu na moj jednak niski gs niebardzo mozglem myślec o większych gildiach, aż tu pewnego razu po Toc 25 z .pl
napisał do mnie jeden z Waszych graczy i namówił do złożenia podania. Innym ważnym czynnikiem jest fakt, że postaci GLU maja naprawdę imponujący ekwipunek, co wskazuje na dobrą organizację w gildii, a szukam miejsca na stałe.Co wniosę do gildii? Napewno nienajgorszy dps, jak na moj poziom sprzętu, jestem w miare ogarnięty, chociaż to moje własne zdanie, co prawda nie znam wszystkich taktyk sunwellowskich ale staram sie przygotowac przed raidem i wydaje mi sie ze dośc szybko łapie o co chodzi gdy ktoś mi coś tłumaczy.
Podanie może nie jest najwyższej klasy, gdyż zwykle unikam mówienia/pisania o sobie, ale mam nadzieje ze zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 856 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Warszawa BMW
Wysłany: 2012-02-03, 21:31
Ubierzesz sie to zapraszam ponownie, ja jestem na NIE, nie spelniasz warunkow rekrutacji, nie przyjmujemy kazdego jak leci, bedzie 5k gsa to juz nie musisz pisac podania.
Klasa: Shaman
Alt: Prox
Rasa: Draenei
Wiek: 22 Dołączył: 18 Wrz 2009 Posty: 488 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-02-03, 22:13
Osz ku*** ma mniej niż 5k ale napisał PODANIE a nie sms-a i jesteś na nie? Nie przyjmujecie jak leci? Mam podlinkować kilka ostatnich podań? aż mnie nerw wziął jak to zobaczyłem teraz...
PS. w du*** mam warny,możecie mi je dawać, zbanować, zablokować, co tylko chcecie, ale jak widzę coś takiego to aż mnie ściska w środku przez to co się dzieje...
i oczywiście wiem o zmianach w podaniach ale to już nie o to chodzi teraz..
Jam jest na Tak..
_________________ "shamans are probably the best tank replacement class"
Wysłany: 2012-02-03, 22:39
Napisalem ze jak sie doubierze to nie bedzie juz musial pisac podania, ale sa jakies granice w gearze, niedlugo 4k gsa beda pisac podanie ... haha, ...
Klasa: Warlock
Alt: Sheval
Wysłany: 2012-02-03, 22:44
Nie chcę potęgować i tak już wielkiego chaosu. Wiele rzeczy nie wiem, nawet zapewne o większości zagadnień w tym zamieszaniu nie mam pojęcia. Ale Revold ma racje niezależnie od tego co się dzieje gdzieś wyżej. Zanim dacie więcej "nie" to pomyślcie, czy na pewno o to walczyliście i pracowaliście po to żeby tak było. Czy naprawdę 400 stopni gs jest ważniejsze od całej reszty, która tworzy tą gildię ? Jeżeli odpowiecie, że tak, to róbcie co chcecie, a ja się odczepię i nie poruszę już więcej tematu.
_________________ I once had a girl, or should I said, she once had me.
Wysłany: 2012-02-03, 22:47
Jak mnie koles zapewni ze bedzie mogl grac w pt i sob dluzej niz do 22 to bede na tak, bo to nie sztuka poprzyjmowac nowych ktorzy jak wybije 22 spadaja z wowa, albo nie potrafia ogarnac glupia zmiane debuffa.
Klasa: Warlock
Alt: Cainar, Amicus, Matu, Shauadalis
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1718 Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2012-02-03, 22:49
Dam Ci radę, napisz podanie w czterech zdaniach daj ssy i się dostaniesz bez jakiegokolwiek narzekania. W tak małej ilości tekstu nie zmieścisz nawet napisania ile masz gs. Ot tajemnica sukcesu rekrutacji.
Klasa: Warrior
Alt: Sporo ich
Rasa: Draenei
Wiek: 22 Dołączył: 16 Lut 2010 Posty: 883 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Słupsk
Wysłany: 2012-02-04, 11:29
Dozbieraj gej esa daj znać jakiemuś oficerowi żeby cię obejrzał to dostaniesz instant inva. Póki co mamy alty lepiej ubrane od Ciebie. A duży dps dikejem to nie sztuka. Czekamy.
_________________ Oh damn, the war is coming
Oh damn, you feel you want it
Oh damn, just bring it on today
You can't live without the fire
It's the heat that makes you strong
'Cause you're born to live and fight it all away
A ja dałbym chłopakowi szansę, podoba mi się podanie, a gs sobie może dozbierać na okresie próbnym wynoszącym 3 tygodnie. Ups, Avo napisał to samo, nie zauważyłem
Wysłany: 2012-02-04, 12:24
Jak przejdziesz pozytywnie rozmowe na TSie to damy Ci szanse na 3 tygodnie okresu probnego w ktorym masz sie doubrac do 5,1k gsa, jezeli nie uda Ci sie ten wyczyn to sie pozegnamy lub jezeli nie bedziesz robic dps-u odpowiadajacy twojemu gearowi tez sie pozegnamy oraz jezeli nie bedziesz miec mozgu tez sie pozegnamy, reszte na TSie sie dowiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum