Klasa: Priest
Rasa: Human
Wysłany: 2012-02-03, 00:51 Podanie - ShadySoul
1. ShadySoul
2. 80
3. Człowiek
4. Prej
5. Heal 5.2k gsa / Sprej 5.2k gsa
6. Teilo i ench max (w teilo posiadam 2 recki z uldu);
7. Kategorycznie PvE
8. Pakiet SS-ów, czyli:
-
-
-
9. TS posiadam tak samo skype mumble i inne dziwne programy
10. Ogólnie o doświadczeniu w WoWie moge powiedzieć tylko tyle że 99% gry to jest czas spędzony na sunwellu. Znam raczej każdą taktykę jeśli jakaś się znajdzie to i tak po pierwszym tłumaczeniu chwytam o co biega. Co do gildi w jakich się było to za długo by wymieniać takie znane to potomkowie, GP, executionersi i wiele innych .... powód odejścia ? różnie to było raz przestałem grać innym razem hmmm różnica zdań między graczami a jeszcze innym brak chęci gildi do raidowania nie wspominając już o progresie.
Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 856 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Warszawa BMW
Wysłany: 2012-02-03, 02:13
Nie podoba mi sie nowy wzor podan, zmianilem zdanie po zobaczeniu jak to ma wygladac, jezeli wszystkie podania maja tak wygladac to chyba wszedzie bede na NIE, przeciez po takim podaniu to nie wiadomo kogo przyjmujemy do gildii, nie mozemy upasc do takiego poziomu zeby ludzie z takimi podaniami dostawali sie do gildii, wiem ze pewne osoby chca zmian, ale chyba nie w tym kierunku. Tego nie da sie nawet nazwac podaniem, tym mozna sie co najwyzej podetrzec, ale zrobicie jak chcecie macie wiekszosc. Moze i to nie jest odpowiedni dzial, no ale pozostawie to bez komentarza ...
Jak się Info na wystarczającym poziomie nie interesujesz i nie doczytujesz wiadomości to się nie dziw, że w ten sposób to wygląda. Nagłe olśnienie!
To jest OSTATNI przypadek podania, które wygląda jak wygląda i jestem na TAK. Dlaczego? Ponieważ osoba ta jest polecona przez Kliczko i facet ręczy, że ShadySoul to porządny człowiek.
Oczekuję też, że kolega przedstawi się i dopowie coś o sobie tutaj.
Nie widzisz, ponieważ wczoraj, późnym wieczorem mówił o tym na TS. Słyszał to Avodgar, Avensus, zdaje się Gryf i Feanaro (chociaż tego ostatniego nie ma w GLU).
Wysłany: 2012-02-03, 11:01
dla tego nie lubie składać podań nigdy nie wiadomo co się spodoba a co nie a tak jak tu ktoś napisał i tak nie wiadomo kto to jest
Co do wypowiedzi Avensusa zapewniam że nie skacze z kwiatka na kwiatek ;p jesli gildia jest porządna to siedzę w niej tyle ile sie da i nikt na mnie nie narzeka. Często jestem, udzielam się, raiduje no i jak sami widzicie mój build jest wyjątkowy sam dopracowywałem go przez lata z wielką chęcią poznaje nowe rozwiązania, rotacje mało tego mam już 2 alty maga i dk by jak najwięcej dodać do gildi (tz miałem cheala więc stwierdziłem że chce mieć też koks dpsa i tanka).
Kliczko się nie wypowiada bo on zawsze od kąd pamiętam chodził do pracy na rano do popołudnia czy wczesnego wieczora a wczoraj siedział ze mną prawie do pierwszej.
Co do wypowiedzi Metzgera hmmm co ja mogę o sobie powiedzieć niedawno skończyłem liceum została mi jeszcze maturka do zrobienia szukam pracy i najprawdopodobniej od tego poniedziałku będę chodzić na kursy prawka przez co mój czas znacznie się zmniejszy ale w związku z brakiem pracy (na razie) na wowie jestem (moge być) zwykle od 10 do 3 w nocy. Nienawidzę być zwykłym szeregowcem więc od razu mówię że chciałbym startować o rangę "Weteran".
Jestem ambitny ale nie idę na raida tylko po ity i tylko na 25 hc. Chciałbym ubrać alty, zrobić w końcu całe uldu i naxsa od deski do deski, zebrać za***iście wyglądający set na niższy lvl tylko po to by szpanować że się wygląda jak koks XD.
No dobra czytacie to i czytacie i se myślicie no dobra a co z jego minusami ;ppp od razu powiem że jednym jest moja dziewczyna XD tz potrafię się zapisać na raid a tu taka na mnie wskoczy no i du** nie ma mnie na klika godzin ;p do tego nie cierpię pvp mogę na nie chodzić tylko hilem i to też tylko po to by zarobiony honor wydać na gemy. Hmmm myślę że nie cierpię jeszcze raidowania przez 5 h *_* nie lubie jak jest czas rozpoczęcia a tu jeszcze ludzi nie ma strasznie sie wtedy wściekam i zwykle denerwuje tym ludzi na komunikatorze ;p
.... ludzie pisać to by się dało i dało ;p mówta co was interesuje a zostanie wam to napisane XD bo tak pisać o wszystkim i o niczym to mi się zejdzie cały dzień
Wysłany: 2012-02-03, 11:19
Teraz jestem na TAK, i co kto nadal uwaza ze to co napisal w 1szym poscie jest lepsze od tego drugiego postu. Przeciez odrazu widac roznice. W pierwszym poscie widac, ze to jakis bot, w drugim poscie widac, ze ten czlowiek cos soba reprezentuje. Zmiany sa potrzebne ale nie na gorsze. Jak bym chcial chodzic na raidy z botami to bym z plem poszedl, w gildii chce chodzic z ludzmi co cos soba reprezentuja, a podanie w stylu tego jakie jest napisane na poczatku tematu nie pokazuje czy ktos soba cos reprezentuje.
Nienawidzę być zwykłym szeregowcem więc od razu mówię że chciałbym startować o rangę "Weteran".
Mogę cię uprzedzić,że od razu nie masz co liczyć na Weterana,i musisz się z tym pogodzić.Ranga ta jest przyznawana raz może dwa na content więc po miesiącu raidowania nie masz na co liczyć.Mówię to już teraz, żeby potem nie było histerii.
Wysłany: 2012-02-03, 11:44
Ogolnie ta ranga jest przyznawana od 50% najwyzszego Lifetime z DKP ktory w tym momencie wynosi 3050 wiec, i raczej bedzie rosl bo narazie nie koncze z pve, wiec wniosek mozna wysnuc ze po miesiacu lub dwoch weterana nie otrzymasz, ale jak bedziesz sie udzielac stale pve to po jakims czasie osiagniesz wymagany przedzial %.
Wysłany: 2012-02-03, 11:53
looz mnie to tam wisi i powiewa ile trza by było to robić ważne jest to że można dostać taką range bo i tak ja kiedyś zrobię XD. To co mam już wbijać na wowa czy jeszcze czekać na kolejne "Tak" ps ciesze się ze tym razem opis się podobał.
Recze za goscia. Stary znajomy, który nie jednego z was powali na kolana swoim hilem. Jesli bedzie na raidzie moge reczyc, że wyciągnie maxximum ze swojego preja. Zreszta to najlepszy prej holy jakiego znam.
Info shama narazie nie znalazlem. Ale myśle że Holy Prej grajacy czesto tez sie nada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum