Witam!
Mam na imię Karol, mam 20 lat, pochodzę z Supraśla, małego miasteczka nieopodal Białegostoku. Uczęszczam do Technikum Budowlano - Geodezyjnego na profilu Technik Geodeta, podobnie jak moi przyjaciele znajdujący się w tej gildii:
Yukia
Aorena
Valkirie
Za ich namową postanowiłem wrócić do wspólnej zabawy z grą. Jeszcze nie tak dawno byłem w gildii postacią o nicku Swieety (paladyn retri) którym grałem przez kawał czasu, lecz niestety została mi zbanowana.
Do gildii chce dołączyć nowo założoną postacią jaką jest:
Shaman Elemental - 80lvl - aktualny gs wynosi 4900
Moje doświadczenie w wowie wynosi około 2-3 lat tak więc już co nie co udało mi się dowiedzieć o grze
Profesje znajdujące się na postaci to Alch/JC - 450/455
Do tego dodaje link do moich talentów:
http://talent.mmo-champio...tz,kaU-RH,11685
Co do mojego buildu to jestem otwarty na jakąkolwiek propozycje, która by przyniosła mi korzyść. Według mnie wydaje się być najbardziej optymalny, ale pomocy aby go udoskonalić nie odrzucę.
Myślę że napisałem wszystko, co najważniejsze, i ktoś jeszcze mnie pamięta z mojej gry paladynem
Oczekuje pozytywnego rozpatrzenia podania, czekam cierpliwie.
Pozdrawiam, dawniej Swieety - obecnie Yazuka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum