Klasa: Warlock
Alt: Cainar, Amicus, Matu, Shauadalis
Rasa: Human
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1718 Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2010-01-22, 15:04 ZASADY REKRUTACJI
Obecnie rekrutacja otwarta jest dla klas:
Death Knight
Druid [Moonkin, Feral]
Shaman
Priest
Rogue
Hunter
Mage
Paladin
Warlock
Warrior
ZASADY OGÓLNE REKRUTACJI
Cały proces rekrutacji składa się z trzech etapów:
I. Podanie na forum.
II. Obowiązkowa rozmowa na TSie.
III. Dwu tygodniowy okres próbny, którego przejście ocenia odpowiedni do Waszego speca Opiekun. W przypadku negatywnej opinii, uzasadnionej przez Opiekuna, kandydat nie przechodzi okresu próbnego i zostaje wydalony z gildii.
1) Postać ma 80 poziom. Minimalny gear score pvp = 4600, minimalny gear score pve = 4600.
2) Podanie zawiera elementy podane poniżej.
3) Jeśli gracz ma jeszcze inne postacie może przyjąć 2 z nich o ile osiągnęły co najmniej 40 poziom. Pozostałe na poziomach powyżej 40tego muszą pozostać bez gildii.
4) Osoby wracające do gildii, a wydalone ze względu na nieobecność w grze składają podanie po osiągnięciu poziomu 40.
5) Osoby wracające do gildii, które odeszły z Gwardii Lorda Uthera do innej gildii mogą składać podanie po osiągnięciu 80 poziomu, muszą podać przyczyny powrotu do Gwardii Lorda Uthera (dlaczego opuściły poprzednią gildię).
6) Wymagana jest znajomość tych zasad, schematu podania (poniżej), regulaminu gildii i regulaminu forum.
7) Podanie zawierające poważne wady nie będzie rozpatrywane (np ktoś kto nie przeczytał regulaminu).
8) Jeśli chcesz poprawić podanie to nie edytuj tylko napisz jedno pod drugim w tym samym temacie.
9) Dopóki temat z podaniem nie zostanie zamknięty i nie będzie podana ostateczna decyzja czekaj cierpliwie.
10) Twój nick na forum, w temacie podania (np: Podanie - Matuzalem) musi być identyczny jak głównej postaci, którą grasz.
11) Wyjątków od powyższych zasad jak i schematu podania nie przewiduje się.
CO MUSI ZAWIERAĆ PODANIE:
Przede wszystkim każdy z Was - kandydatów - powinien zdawać sobie sprawę, że celem podania jest przedstawienie się, zaprezentowanie swojej osoby z jak najlepszej strony i tym samym zachęcenie nas, aby rozważyć kandydaturę. Zakładane przez Was tematy powinny zawierać informacje według schematu, popartego wzorem - znajdujących się poniżej.
Oczekujemy pełnego przygotowania się i poważnego podejścia do sprawy:
Podanie by Metzger
Na wstępie - coś o sobie. Witam,
Mam na imię Karolina. Mam 21 lat i jestem studentką drugiego roku Akademii Sztuki w Szczecinie, na wydziale grafiki. Interesuję w ogólnym pojęciu „sztuką”. Rysunek, trochę malarstwo, grafika – zarówno warsztatowa, jak i komputerowa. Gdzieś tam przeplata się to z pogrywaniem na gitarze i czytaniem (szczególnie upodobałam sobie kryminały A.Christie; ale znana i bliska jest mi także twórczość Marvela oraz klasyka Sienkiewicza; hm, nie zapominając o japońskiej mandze). Zanim dosiadłam się do WoWa, bawiłam się w Diablo, Warcrafta, Starcrafta, UT, Quake’a, Gothica czy NwN. Zdecydowanie lubię grać. W kwestii muzyki – na moich play listach gości chyba każdy gatunek, chociaż przyznam, że dźwięki gitar elektrycznych najbardziej przyciągają uwagę.
Postać, którą chcę dołączyć: 1. Nick Metzger
2. Poziom 80 lvl
3. Rasa Night elf
4. Klasa Druid
5. Main spec, gs: xxx / off spec, gs: xxx Main spec – feral tank, gs: 5.2k; off spec – resto, gs: 4.9k
6. Profesje (ewentualne wskazanie receptur) ENCH (niestety nie full)/ JC (jestem w trakcie zbierania recek na nowe gemy; kilka z nich już posiadam) plus fishing i cooking wyskillowane na maxa.
7. Preferencje PvP, czy PvE. Wybór uzasadnić. Jestem graczem nastawionym głównie na PvE. Na rajdy stawiam się w pełni gotowości. Od zapisu w GC, poprzez punktualne stawienie się o wyznaczonej godzinie do posiadania przy sobie jedzonka, flasków, potionów i scrolli. Znam również taktyki od Naxxa, po ToGC. Posiadam także TS. PvP gram sporadycznie i ogranicza się ono jedynie do wycieczek na bg for fun.
8. Jeżeli posiadasz alty, którymi aktywnie grasz - podaj podstawowe informacje dotyczące ich speców/gs'u/profesji. - Sokoni, shaman 80. Main spec – resto, gs: 4.6k; off nie używam. Profki: mining/herbalism (zwykle farmię matsy zarówno pod JC na main charakterze, oraz pod Alchemię na kolejnej postaci; część roślin wysyłam na obróbkę do scrolli) – tą postać staram się rozwijać jako heal, naturalnie PvE;
- Capricorn, paladyn 80. Main i off spec w tej chwili są nieistotne. Postać ta zrobiona jest pod alchemię, dzięki której przygotowuję flaski i potiony na rajdy;
- pozostałych wymieniać nie będę; zaznaczyć mogę jedynie, iż kilkoma z nich w przyszłości mam zamiar pobawić się w tankowanie.
10. Opisz swój stosunek gry, doświadczenie oraz dyspozycyjność. Podaj gildie, w których byłeś/-aś łącznie z powodami odejścia. W WoWa gram od 4 lat, od samego początku na Sunwellu. Grałam wieloma klasami, ale druid feral jest tym, w czym czuję się najlepiej. Gram, bo lubię. Szczególnie w dobrym towarzystwie. W tygodniu raczej się nie pojawiam online, jeśli tak – to sporadycznie i nie na długo. W weekendy wieczorami, czasami trochę dłużej niż 3-4h. Jeżeli zapisuję się na rajd w kategorii „będę na 100%”, stawiam się i koniec. Niedawno opuściłam gildię XXX (moja pierwsza gildia na tym serwerze), ponieważ była tam nieciekawa, niezdrowa atmosfera i ludzie nie potrafili się zorganizować do czegokolwiek.
11. Dlaczego Gwardia Lorda Uthera? Czego od nas oczekujesz i co wniesiesz, jeżeli zostaniesz członkiem. Dlaczego Gwardia Lorda Uthera? Z prostych przyczyn: posiadacie żyjące forum; zajmujecie się z powodzeniem PvE; chodzą słuchy, że macie fajną atmosferę i porządnych ludzi z poczuciem humoru. Tego właśnie szukam – miejsca, w którym nie ląduje się przelotnie, gdzie można zostać na stałe. Od siebie – wniosę do gildii cztery ogarnięte, wyrośnięte i porośnięte futrem poślady, które wiele potrafią znieść i bardzo się przywiązują. No, może jeszcze trochę poczucia humoru i jakąś tam wiedzę odnośnie drutów tanków.
Jestem solidnym graczem i konkretną osobą. Mam również nadzieję, że udało mi się w jakiś sposób zachęcić Was do siebie, dlatego też proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.
Odpowiadając na pytania - nie ograniczajcie się do dwóch zdań w swoich odpowiedziach. Chcemy bowiem wiedzieć, z kim przyjdzie nam spędzać najbliższy okres, a być może i dłuższy czas w Gwardii.
Ponadto obowiązkiem każdego jest zapoznać się z regulaminami - forum oraz gildii i na końcu podania umieszczenie informacji:
"ZGADZAM SIĘ I AKCEPTUJE REGULAMINY GILDII".
by: Matuzalem
edit by sika, informator, metz, razjel
Proszę PRZED napisaniem podania przeczytać kilka innych, zarówno takich, które zakończyły się przyjęciem kandydata, jak i tych odrzuconych!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum