Klasa: Paladin
Rasa: Human
Wysłany: 2012-02-02, 20:17 zusia - podanie
WITAM , nazywam się Łukasz , mam 26 lat i jestem z Malborka. Jestem przedstawicielem handlowym .Swoją przygodę z wowem rozpocząłem od beta testów gry patch 1.1.2 , to będzie już z 7 lat . Grałem wszystkimi postaciami jedne ogarniam bardziej drugie mniej .
Grę traktuję jako zabawę , relax , odpoczynek od pracy . Chcę do was dołączyć ponieważ szukam dobrej gildi z PVP i PVE a wiem że Gwardia taka jest.
Interesuję się motoryzacją, nowinkami technicznymi informatyką , imprezkami i ładnymi dziewczynami
Jeżeli zostanę przyjęty oferuje z mojej strony częste wizyty w wowie oraz dobry dps na instach .Wcześniej byłem w gildi Make Love not Warcraft odszedłem przez brak porozumienia z jednym z graczy oraz przez to żę rozdawali itemki tylko dla swoich .
Na serwerze sunwell mam paladyna retri pve 5.3 i 5.2 pvp holy , do tego mam kilka itemkow pod heal i tanka z toc 25/10.
Posiadam również alta rogala 2.5 k gs
Obejrzyj podania innych ludzi na forum, bo MASZ TAKĄ MOŻLIWOŚĆ. I zastanów się, co zrobiłeś nie tak.
Ponadto ss'y są jedną z najważniejszych informacji zawartej w podaniu, dlatego powinieneś załączyć je od razu, a nie działać na raty.
Klasa: Paladin
Rasa: Human
Wysłany: 2012-02-02, 21:38
co mam więcej napisać ? kolega oczekuje rozprawki na 1 a4 ? odpowiedziałem na wszystkie pytania zadane w wzorze podania. Co do ss z logowania postaci to prosze :
Nie wymagamy rozprawek na kilka stron. Ale zazwyczaj dostaja sie osoby ktorym naprawde zalezy na przyjeciu. A przez podanie mozna przekonac do siebie jedynie piszac je porządnie. Wiadomo, ze to tylko gra, ale jak juz gdzies sie startuje to nalezy sie dostosowac, a akceptowalne wg nas podanie mozna napisac w 10-15 minut. Po poprawce moglbym byc na tak z przedluzonym okresem probnym (ale jeszcze lookne co reszta napisze).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum