Składam uprzejmą prośbę do Adeptów oraz nowych użytkowników, aby składali wnioski o przyjęcie do grup (i nie chodzi mi o pisanie podania) poprzez zgłoszenie tutaj, wybieramy grupę do której chcemy zostać przyjęci, następnie nad listą użytkowników należących już do danej grupy jest przycisk "Dołącz"
WNIOSKI SKŁADAMY TYLKO DO GRUP ODPOWIADAJĄCYCH RANDZE W GRZE.
Składanie wniosków usprawni nadawanie wam odpowiednich rang, a co za tym idzie- większy dostęp do naszego forum.
Z góry dziękuję
Razjel
Ostatnio zmieniony przez Razjel 2010-01-22, 15:19, w całości zmieniany 6 razy
troszke nieczytelne wiec napisze tu bo rysunku poprawiac mi sie nie chce
najpierw przechodzimy do dzialu grupy KLIK
po kolei tak jak na na obrazku
1. wybieramy grupe
2. klikamy dolacz
bez tytułuss.JPG
Plik ściągnięto 111 raz(y) 161,12 KB
Ostatnio zmieniony przez Razjel 2008-11-29, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Ja sie zapisalem i to juz daaawno. Ale odpowiedzi jak nie ma tak nie ma
A szkoda bo np. o evencie nie moge sobie przeczytac.
_________________ "Nikt nie może swobodnie postanowić, że zostanie chrześcijaninem: nie można się 'nawrócić' na chrześcijaństwo — trzeba być na to dostatecznie chorym." - F. Nietzsche
prosze o wychodzenie z grup takich jak adept/gracz/weteran. Zostajecie tylko w najwyzszej grupie do ktorej przynalezycie.
przyklady
weteran wychodzi z grupy adepci oraz gracze.
gracz wychodzi z adeptow
itd
ulatwi mi to kontrole osob, ktore nie naleza juz do gildii oraz kontrole nowych graczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum