Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Rasa: Human
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2012-02-07, 11:24
Dzieki fea za zauważenie. Nie zwróciłem uwagi, że temat jest zawieszony dla wsiech i otwarty.
I tak naprawdę to Razjel akurat ty nie jesteś tu niczemu winien. Jako, że pozostawiłeś sobie jedynie funkcję adminowo / doradczą i nie masz tu żadnego obowiązku (bogu dzięki odzywasz się czasem właśnie doradcz, co czasem okazuje się bezcenne).
Jak mówiłem pozrobię dziś prośbę o przyjęcie stanu aktualnego, co mam nadzieję rozwiąże problem. Wybory i tak rozpisać trzeba (Goliacz odpadł), ale to już pozostaje w kwestii Konsulów.
A temat tak czy inaczej powinien być widoczny dla Gildii. Po to właśnie inne takie tematy zakładałem w Propozycjach
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Klasa: Mage
Alt: Toger
Rasa: Human
Wiek: 17 Dołączył: 17 Lis 2010 Posty: 62 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Darnassus
Wysłany: 2012-02-07, 21:26
Sika, ale po co wszystko komplikujesz. Mieliśmy ustalone, że za konsulów wchodzą Ci wszyscy opiekunowie, itp., a ty tego dalej nie rozumiesz. To wszystko z tego co pamiętam opisał Titus. Znajdź jego plan i się dowiesz, że opiekunowie i Ci wszyscy od rekrutacji, itp. mają zastąpić konsulów. Tacy konsulowie ze zmienioną nazwą. Nie wiem jak to można jasniej wytłumaczyć. Chyba, że ja już czegoś nie rozumiem.
_________________ Wiara to taka pożyteczna choroba. Jeśli uwierzysz w siebie to dowiesz się, na co cię stać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum