Witam1
Chciałem przedstawić wam mój nowy pomysł.Skoro Metz powiedziała nam już gdzie mieszkamy jako gildia a Jelonek no i Ja napisaliśmy kilka przygód gwardzistów wychodzę z inicjatywą stworzenia Historii naszej gildii.I tu wchodzą wszyscy otóż chciałbym by każdy dawał tutaj jakiś swój pomysł(Nie używajcie swoich postaci w tej historii ew.ich wymyślonych przodków) gdy już by się uzbierało sporo dobrych pomysłów ja później spróbowałbym namówić Mezt i Hamonę by pomogły mi skleić to w całość.Byśmy mogli pochwalić się historią powstania naszej Gwardii.
A uważam ze gdy będzie stworzona przez wielu graczy i każdy będzie miał w tym swój wkład będzie się to o wiele lepiej czytało i prezentowało:D
Czekam na wasze opinie lub pomysły!
_________________ "My rządzimy światem a nami kobiety"
Jako, że nie mam za bardzo weny pisarskiej to wyskoczę tutaj z pomysłem zrobienia Filmiku. Byłby to dość duży projekt, którym byłbym w stanie się zająć. To nic pewnego, ale przy długiej historii można by opracować scenariusz i zrealizować to w formię filmu z wowa.
Muszę dodać jeszcze, że w przypadku zbyt zakręconego opowiadania, zrealizowanie projektu filmowego byłoby niemożliwe. Myślę jednak, ze pomysł każdemu by się spodobał...
Co więcej byłaby to dobra reklama.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum