Kilka lat temu, w niewielkiej miejscowości Northshire, mieszkał Rexxor.
Od zawsze chciał mieć własne zwierze któremu mógłby nadać swoje imię.
Pewnego dnia, poszedł po browara do tawerny w Goldshire.
Gdy już dochodził do knajpy, nagle coś go uderzyło w plecy, coś jak zerwanie kamieniem. Szybko się odwrócił i niezobaczył nikogo, kto mógł by mu to zrobić. Wystraszony oglądał się wokół siebie, widział tylko biegnącego rudego kota do kuźni. Ździwiony poszedł po browary... Podszedł do lady i zamówił piwo, a przy jednym ze stolików usłyszał rozmowę...
-ty, Throg! Słyszałeś o tym kocie?! hic...!
-taa, rudy paralityk. Podobno w swojego wybrańca rzuca kamieniem... hic...!
Rexxor, natychmiast wyszedł z tawerny z browarem, z krzaków usłyszał jakieś dziwne odgłosy, coś jak słowa jakiegoś szatana..."onlysterrexor". Uciekał szybko do domu...
Dochodził do drzwi swego domu i usłyszał "onlysterrexor". 3 dni później, umarł jego ojciec, Siewol. Następnego dnia jego matka zachorowała na raka, po 2 dniach umarła...
Chłopak wiedział że te śmierci mają coś wspólnego z tym kotem. Postanowił go znaleśc i... zabic. Zabrał kilof, hełm i ruszył w drogę. Prowadziło go czały czas słowo "Rehtu". Wkońcu doszedł, w Burning Steeps w wielkiej magicznej wieży znajdował się rudy kot. Wychodził po schodach, i wychodził, i wychooodził, i wkońcu wyszedł. Ździwiło go że niebyło żadnych straży... Zaraz dostał sms'a że zmarła jego siostra Keira. Zobaczył małego rudzielca...
-To ty, ty jesteś tym ścierwem! To ty zabiłeś mojego ojca, matkę i siostre. Nie podaruje ci tego ty zębaczu!
-Hahah, Spokojnie, jestem Rex! Pan REX! Niepozwole sobie aby ktoś do mnie się zwracał takim tonem. To twój Koniec! ONLYSTERREXOR!!!!!!!!!!!!
Zaczeła się walka. Rexxor, ze swoim kilofem nie dorównywał magicznej mocy Rexa.
Rex, stworzył ogromny portal który miał zgładzić wszystkich ludzi i spowodować kataklizm.
Ostatnie chwile, ostatnie bicie serca, ostatni człowiek... Rex, spowodował burze, która niszczyła cały kontynent Eastern Kingdom. Nie przeżył nikt, oprócz Rexa, i jego nieskończonej mocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum