Pozwoliłem sobie napisać krótkie "coś" o poprostu Zwycięstwie i Chwale GLU. Można to kiedys wykorzystać od biedy gdzięs, jeżeli wam się spodoba.
Odwiedząc odległe zakątki Azerothu, a taze Northrendu oraz Outlandu można spotkać wiele wyśmienitych gildii, nie każda ma szacunek, nie każda posiada prestiż ale każda chciałby to mieć.
Czy dobre miecze i tarcze zapewnią nam chwalę ? Może to nasza umiejętność władania tymi mieczami doprowadzi nas wyżej niz miłość do poddanych doprowadziła Thralla ? Kto tworzy GLU ?Nie tylko Honorowi Paladyni walczący w dobre imię Lorda Uthera przynoszą zwycięstwo. Rycerze Śmierci nazywani zdrajcami Arthasa również wspierają nasze szeregi. Mroczni czarnoksiężnicy z odległy krain i potężni magowie chowają swe głowy pod czarnymi pelerynami, by na chwilę je wystawić i zabić orczą duszę w imię Przymierza. Krasnoludzcy wojownicy ścinają nie tylko swoje ZłoteBrody potęznymi toporami, czasami skróca kogoś o brodę i o głowę przy okazjii.
Cały rytuał wywołują potęzni szamani w towarzystwie druidów, wspieracych toważyszy. Kapłani porzucą na chwilkę świętynię i pójdą scieżka cienia by wspierac łowców usiłujących pozbyć sie trollich twarzy z królestwa Warcrafta. Do łotrzyków sie nie przyznajemy, jednak radzę uważać na plecy będąc pod sztandarem Orgimmaru.
Oprócz krasnoludów i ludzi, małe-wielkie gnomy oraz przyjaciele z odleglych miast Kalimdoru (Exodar i Darnassus) wspomagają nas w walce.
Widziecie teraz tą siłe i wspólpracę ? Jest ogromna. Wyobrażcie sobie to i wspaniałą atmosferę oraz zdwojaną siłe, podnieście do potęgi 666 i widzicie 1/1000 Mocy Gwardii Lorda Uthera.
Cel jest tylko jeden. Dumne słowa "For The Alliance" wypowiedziane przez członka gildii mają być jeszcze dumniejsze falujący w białej chmurce nad niebieskim napisem Gwardia Lorda Uthera.
Narazie tylę, nie wiem co to jest, ale tak napisałem Jutro postaram się to podwoić.
_________________ I once had a girl, or should I said, she once had me.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum