Klasa: Warrior
Alt: Sporo ich
Rasa: Draenei
Wiek: 22 Dołączył: 16 Lut 2010 Posty: 883 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Słupsk
Wysłany: 2010-11-01, 15:12
Ja mam tylko jedno małe "ale". Czy to nie może być "gildię" zamiast "guild" ? I brzmi to lepiej i ładniej i jakoś tak poprawniej językowo. Wtrącone słowo "guild" zupełnie tutaj nie pasuje i daje pozór jeśli nie amatorszczyzny to ograniczenia umysłowego właściwego neokidom. Bo jeśli chcemy szpanować angielskim to niech wtedy to zdanie będzie w całości po angielsku, a jeśli nie mamy takiego zamiaru to używajmy polskich słów.
PS. to tylko moje skrzywienie humanistyczne, ale po prostu nie chcę aby ktoś myślał o nas per "niedorozwoje". Bez urazy Info, to nic osobistego.
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Rasa: Human
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-11-01, 16:07
dwie uwagi negatywne:
pierwsza do info
GUILD jest urocze ale... ty wiesz co
do krytykantow
malo wam materialu pvp? a ile osob poza quarkiem podeslalo info materialy z arenek? ile osob pojawilo sie specjalnie na premade? ilu osobom wogole chce sie robic premade? a moze ktos poza info wpisal takowe wydarzenie choc raz (jeden jedyny) w gc? ktos twierdzi, ze to goldia pvp? tylko, ze pvp jest, od strony graczy stricte pvp przynajmniej, traktowane po macoszemu troszke. bo chyba trudno nazwac info, quarka, czy eliego graczami tylko pvp, czy pve - ich widac i tu i tam zdaje sie.
dziekuje info za ogrom pracy wlozonej w film, przemyslenie i wiele, wiele trafnych decyzji
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Rób jak chcesz i tak wiadomo, że przejdzie bo tu nie o to chodzi. Jeśli robi się coś w imieniu innych, to chyba wypada ich zapytać chociaż o zdanie nie?
Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 856 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Warszawa BMW
Wysłany: 2010-11-01, 18:03
Dobra moge usunac wszystkie filmy bo tam tez sie nie pytalem czy moge was nagrywac i wszyscy beda happy
[ Dodano: 2010-11-01, 18:10 ]
Bardzo przepraszam drogiego szanownego Pana wladce Elioze za to ze uzylem jego wizerunku w filmie bez jego zgody, nie ma slow na moje usprawiedliwienie. Z gory bllagam o przebaczenie i wybaczenie mi moich grzechow, albowiem to juz sie nigdy nie wydarzy.
Z powazaniem dla Pana Elioze.
Klasa: Shaman
Alt: Prox
Rasa: Draenei
Wiek: 22 Dołączył: 18 Wrz 2009 Posty: 488 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-11-01, 18:14
Info chyba nie chodzi o to...ale są w filmiku pewne rzeczy do poprawienia, które świadczą chyba trochę nie tak jak powinny o nas. Mogłeś najpierw wrzucić np. na rapida, każdy mógłby pobrać i ocenić, coś zasugerować..a tak filmik jest dostępny dla wszystkich, a to czy go teraz usuniesz czy nie raczej dużo nie zmieni bo w necie nic nie ginie..:P
_________________ "shamans are probably the best tank replacement class"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum