Bardzo dobry filmik, i nie wiem dlaczego mowisz ze nie promocyjny naszą gildię....powód?....wiele gildii pokazuje swoje filmiki proocyjne że tak powiem"u szczytu formy". Ty przedstawiasz widzom czas w którym gildia jeśli chodzi o pvp odnosi swoje sukcesu,ale też nie jest idealna.....trochę jak z częścią 1 Rocky`ego. Wszyscy oglądając ten film wunfnasty raz czekają na moment w ktorym Rocky trenuje, z nikogo staje sie kimś wielkim. I właśnie za to cenię ten film. Scen pvp nie mogę odczytać od ok 6 min,pewnie coś z netem albo youpo.....tzn youtube, ale widząc poczatek sądze ze tez jest to niezły kasek do ogladnięcia.
PS. nie kończ. Umiesz wprowadzić dobrą scieszką dźwiękową i jak niewielu umiesz przerzucać sceny filmiku wraz ze zmianą tematu w muzyce.
Na prawde filmik mi się podobał
Klasa: Warlock
Alt: Cainar, Amicus, Matu, Shauadalis
Rasa: Human
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1718 Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2010-11-10, 23:30
Jedyna wada - rozpisanie skrótu pve - literówka
Co do reszty nie mam zarzutów. Guild można potraktować jako slang i spokojnie.
Bardzo dobry film promo.
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-11-10, 23:48
info jak juz mowilem
bardzo mi sie podoba i strasznie bardzo doceniam twoja prace. nie tylko prace nad samym filmem ale przygotowanie sie do niej
super. i siczka gra jedna z glownych rol
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
fajny filmik ale brakuje mi troszkę więcej tego pvp - konstrukcja samego filmu i jego wynik jak najbardziej pozytywny - podkład troszkę już przesłuchany można by dać coś z nowego repertuaru - widać ze władasz dźwiękiem
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-11-11, 13:57
maniusz
ilosc erialu pvp zalezy od tego ile takowego podeslali info gracze pvp
ale gracze pvp nie maja obecnie czasu na granie pvp bo musza wbic rating przed skonczeniem sezonu...
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Klasa: Rogue
Alt: Rodzina Canna's
Rasa: Gnome
Wiek: 20 Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 85 Skąd: to zainteresowanie?
Wysłany: 2010-11-16, 13:40
Co do tego co napisał Sika nie zgodzę się.Nie robiłem filmów o arenach , ponieważ posiadam team z osobą z innej gildii.Szukałem kogoś w gildii kto zrobi ze mną team z moim 2 charem ,a także 3v3, niestety nie udało się, tudzież wzmianka na temat rekrutacji(czemu nie rekrutujemy pvp skoro mało osób jest wolnych na areny).A na temat bg to już inna sprawa, byłem bardzo chętny do zrobienia bg gildyjnego, ale z powodów technicznych (bugwell lub mała ilość osób które chodzą na wsg/ab/eots) nie pozwoliła nam na zrobienie gildyjnego bg.Co do innych osób to nie wiem jak tam z nimi było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum