To mój pierwszy filmik tego typu, głównie zrobiony w celu przetestowania możliwości programu, więc proszę go potraktować z lekkim przymrużeniem oka, szczególnie polecam końcówkę.
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Rasa: Human
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-01-01, 13:25
no niestety bol z wiekszoscia naszych filmikow jest taki, ze:
sa w niskiej jakosci (choc ten i nasz ostatni contra sa juz troszke lepsze)
pokazuja wszystko co jest na ekranie, czyli niestety rowniez listwy przyciskow, ktore sa ty zupelnie zbedne.
sciagnalem jakis programik, ktory ma podobno fajnie nagrywac tylko widoczki, ale nie testowalem jeszcze. niestety dla wiekszosci dziala tylko na maczku, wersja na windows w planach dopiero (maczkowa wersja wowa ma wogole troszke wiecej opcji nagrywania sama w sobie). jak bedzie to dzialac faktycznie zobaczymy jak sie pojawie na wowie (poki co pracuje na pb 12" i nie chce mi sie odpalac wowa w 1024 x 768, poza tym programik dziala tylko na intelu)
ps. szacuneczek za ostatnie filmiki panowie
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum