Wysłany: 2010-01-26, 12:20 Gwardia Lorda Uthera vs. Kel'Thuzad
Dziś rano przypomniało mi się, że nagrywałem wakle z Keltem, to postanowiłem szybko skleić i posłać na youtuba. Dla odmiany w tle nie będzie słychać Eminema, pewnie zaskoczy was wiek tych utworów, ale miałem pomysł żeby dać Fugees - Killing Me Softly czy nawet Petula Clark - Downtown.
Klasa: Warlock
Alt: Cainar, Amicus, Matu, Shauadalis
Rasa: Human
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1718 Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2010-01-26, 12:43
Pierwszy kawałek kox pasuje. 2giego osobiście nie lubię ale to nieistotne. Filmik dobry, z przerażeniem patrzyłem jak ładowały Ci się paski addonów. Zauważyłem, że mój lock castuje jak karabin maszynowy:D Generalnie Kel padł i możemy być z siebie zadowoleni. Dumni jak 25 polegnie, a ten czas zbliża się nieubłaganie.
Ostatnio zmieniony przez Matuzalem 2010-01-26, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: Shaman
Alt: Prox
Rasa: Draenei
Wiek: 22 Dołączył: 18 Wrz 2009 Posty: 488 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-01-26, 13:21
Daliśmy rade mówiłem że za 6 razem go ubijemy!:D Fajnie jest sobie obejrzeć taki filmik gdzie w końcu jestem:P no ale co...chociaż dałem z siebie wszystko jak i cała reszta..^^ Fajny raid był dzięki wam wszystkim...:) Złoty fajna nutka..:D ;p
Fajnie wygląda jak mój shamek łupie tego Kelta..XD
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-01-26, 17:17
Nie mamy bo:
nie jesteśmy ubrani
nie jesteśmy w stanie zrobić calego naxxa bo nikt nie ma na to czasu
po pierwszym wipe poddajemy się
sika jest do du**
niestety ale takie rajdowanie wymaga stałej ekipy która się ubierze , będzie się zbierać codziennie albo poświęci nockę, nie będzie się poddawać na wipe. Ostatnio pokazujemy dokładnie jaki jest nasz stosunek do tego. Kela nie zabijemy z prxypadku. Gildie które to zrobiły przygotowały się do tego wcześniej a my nie jesteśmy jak widać w stanie. I żeby nie było ze komuś coś wutykam. Nie. Ja jestem. Takim samym leniem. Tyle ze postanawiam się poprawić. Bo na razie sika do du**
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-01-26, 19:09
Jakie itemki z jakiego naxxa? Jeśli problemem jest znalezienie dziesiątej osoby? Żeby każdy miał itemki z naxxa w tygodniu powinny na naxx 10 chodzić 2 ekipy! I to rotacyjnie po 12 13 osób. Tymczasem przy 17 online chętnych jest 9. Przy takim zainteresowaniu nie bedzie naxx25 a tym bardziej szefa tego interesu! Popatrzmy na siebie. Wczoraj 25 osób na naxx 25. Zakładam Ze 5 prYszli z dobrej woli w pvp itkach żeby zapełnić dziurę. Po prostu pomoc bo pve itkow nie potrzebują. PrYsLi dla mas i woielkie im za to dZięki. A reszta? Ile osób miało itki z naxxa 10 to jedno ale ile osób było ubranych w max tego co można mieć pve za repe i z 5manow? Nie ma klasy ma tym serwerze która musiałaby zacznac lvl 80 z itami ponizej lvl item 187. Nie ma tez takiej która miałaby iść na naxxa w wiecej niż 1 (słownie jednym) itemki 187 (bo wielu klasom czegos brakuje z inst). A ze się nie chce? To niech się nie chce ale po prostu nie ma sensu iść na naxxa. I jeszcze jedno. Jak się tam już znajdziecie przed wpisaniem /roll na item 213 sprawdzcie sobie pod C czy w dan slocie macie itemek lvl200...
Itki z naxx 10? Toz to trzeba wyfarmic a to przerywa duelki pod sw i jeszcze wymaga odrobiny wysiłku bo nie daj Boże trzebaby sobie jakiś eliksir kupić czy scroll a to lupą kasy. Nie mówiąc już o zarciu (bo o zrobieniu cookingu nawet nie mówię ale Zawsze mozna przyjść do siki żeby ugotowala niestety to wymaga 15 min oderwania się od innych zajęć)
[ Dodano: 2010-01-26, 19:22 ]
Sorki za literowki...
Jeszcze jedno! Nie wiesz skąd zdobyć itki? Google.com. Jeśli ciężko ci znalezc zapraszam do mnie. Neta mi jeszcze nie odcieli znajdę. I nie mów ze Twoje pvp itki są lepsze od dostępnych pve (z kilkoma wyjątkami dla itow niedostepnych ma naszym serwerze). Item epic lvl item 200 dla danego skory i danej klasy ma X +- 9% punkcikow bonusa. Jeśli 17% tego bonusa poszło w resi to znaczy ze ten itemek będzie gorszy od odpowiednika w pve. Koniec kropka. Przykład drastyczny. Najlepsze możliwe u nas do niedawna karwasze dla holy palka były za repe u wymest. Za honor można było kupić spokojnie offsetowe hatefull. Pod pve te niebieskie bracki za repe były o niebo lepsze niż te epockie lvl item 200 pvp
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Możesz pisać, aż ci Iphone padnie... Większość osób w gildii nie czyta forum, a te co czytają są już "uświadomione".
Dodam jeszcze, że ubicie Kel'Thuzada na 25 manie jest w zasięgu dobrego składu z naszej gildii (nawet nie najlepszego), wiem jak to wygląda w GP, tam raczej dużo lepiej ubranych graczy nie mają (największy dmg mają paladyni [=Enaor w pvp itemach] i mag (zaskoczeni?), ale mają to czego nam brakuje "czas" żeby wyczyścić naxxa w dzień/dwa i następne dwa dni wałkować samego Kelta. Taktyka jest dokładnie taka jak na 10 manie. Kelt nawet mniej osób zamienia w Ice Blocka, łatwo jest przeżyć do 40%. A później musi być ze dwóch off tanków (najlepiej prot pal bo ma Righterus Defense <specyficzny taunt> - wtajemniczeni wiedzą, że to pomaga przy traszach których nie można namierzyć [sam na naxxie 10 man ściągałem trasze z healerów {widać na filmie}]) którzy zajmą się Strażnikami Lodowej Korony.
Nie myślcie, że gildie które ubiły Kelta są jakieś pr0, one najzwyczajniej miały taką możliwość (troche czasu na to poświciły mimo wszystko i to im się chwali), nam też nie szło ubicie kelta na 10 manie, a wcześniej Glutha, czy kiedyś (na samym początku) Patchwerka. ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum