| Portal |  Galeria |  FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Kalendarz |  Galeria |  Download | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | DKP |
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Informator
2011-09-08, 17:00
Nowe promo
Autor Wiadomość
Informator 

Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2011-09-06, 23:29   Nowe promo

Po uzgodnieniach z konsulami udostepniam nowe promo GLU

Postaw piwo autorowi tego posta

Revold 

Klasa: Shaman
Alt: Prox
Rasa: Draenei
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 00:44   

Yyyy...to jest promo gildii? Info lubie Cię i szanuję ale wydaje mi się że to bardziej wygląda na promo sunwella a nie Gwardii Lorda Uthera... Jakby na samym końcu był napis "Sunwell zaprasza do zakładania kont" to w sumie wcale by mnie nie zdziwiło...

To moje skromne zdanie, co nie zmienia faktu iż sam filmik jest całkiem dobry i podziwiam za chęci i włożoną pracę.

Madracah

Klasa: Death Knight
Alt: Paintrain(PvP) +8 innych
Rasa: Dwarf
Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 00:52   

A co revold chcialbys ujrzeć Goły tekst ? Rozumiem ze twoje nowe "ja" domaga sie skrytykowania wszystkiego ale no bez jaj nie szukaj dziury w całym.

http://img94.imageshack.u...onlyachieve.jpg

Revold 

Klasa: Shaman
Alt: Prox
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 00:58   

Nie szukam żadnej dziury to po pierwsze. Nie krytykuje wszystkiego i nie ma żadnego "nowego ja" to po drugie. Mam prawo wyrazić swoje zdanie i nie chciałem przy tym nikogo urazić to trzy.

Po za tym mając jaja normalne jest szukanie dziury, po czwarte:)

Madracah

Klasa: Death Knight
Alt: Paintrain(PvP) +8 innych
Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 02:03   

To wkoncu szukasz tej dziury czy nie ? 8-)

http://img94.imageshack.u...onlyachieve.jpg

Alleora 

Klasa: Mage
Alt: Ellelion
Wysłany: 2011-09-07, 07:26   

Jak zawsze świetna robota Info ;)

KalemVor 

Klasa: Hunter
Alt: Sygnet (Warrior)
Wysłany: 2011-09-07, 12:57   

Jedyne czego mi tu brakuje to przedstawienie chociaż kilku gwardzistów (jak /cheer robią czy coś innego) lub chociaż zdjęcia z pokonanych bossów. Poza tym filmik zrobiony bardzo solidnie.

Belu/Nana 

Klasa: Warrior
Alt: Sporo ich
Otrzymał 13 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 15:55   

O dziwo zgodzę się z Revoldem. Filmik jest tak jakby nie dopieszczony, brakuje tam pewnych elementów. NAS. Konsultowałeś to chyba z Siką, bo ja nic na ten temat nie słyszałem. Jeśli tak to nie używaj liczby mnogiej bo jak dla mnie ten filmik nie przedstawia nas tylko własnie serwer z fajną muzyczką w tle. Można dać ujęcia jak Złoty dobija na bani anuba, jak padamy po kolei i zostaja 2 żywe osoby podczas walki z anubem kiedy indziej. Można nawet dać informacje że undying zrobilismy xd.

I jeżeli konsultowałeś to z kimś oprócz Siki to daj znać. Gryf sie nie liczy, on i tak zlewa xD .

You can't live without the fire
It's the heat that makes you strong
'Cause you're born to live and fight it all away

Gryfiho 

Klasa: Priest
Rasa: Human
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 16:17   

Nana napisał/a: Gryf sie nie liczy, on i tak zlewa xD .

oj tam oj tam:)

Metzger 

Alt: Sokoni (shaman)
Otrzymał 10 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 17:26   

To i ja dorzucę swoje trzy grosze.

Bo jak na promo gildii, zwłaszcza naszej to takie "letko" sztywne jest. Nie mówię, że się nie postarałeś, bo naprawdę fajne rzeczy majstrujesz, ale sądzę, że tą reklamę można było bardziej przemyśleć i zrobić coś z jajem. A nawet jeśli chcieliby wszyscy, żeby było poważnie (ale czy my tacy jesteśmy na co dzień?) - to zlitujcie się, chociaż jakiś wspólny ss na końcu walnąć albo cokolwiek.

Informator 

Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 18:20   

Sika i Gryf to jest liczba mnoga.
Zalozcie nowy temat w ktorym napiszecie scenriusz do nastepnego filmu ktory kiedys sie zrobi (macie duzo pomyslow to sie nimi podzielcie), zobaczymy jak wam to wyjdzie, to ma wygladac tak ze od tej min,sek do tej min, sek to sie wstawi, ile film ma trwac, muzyke do filmu, kawalki filmow ktore maja byc w promo, czesci filmow i zdjecia jakie maja tam byc, nie chodzi o to zeby rzucic slowo ze takie cos ma byc/moglo by byc, tylko tak jak byscie poszli do osoby co nie zna wowa i ona miala by wam stworzyc takie promo. Przemyslcie to i napiszcie jakis scenariusz z jajem.
najlepiej w formie np
0-10s to i to z taka muzyka z takimi efektami
10-30s tu taki kawalek filmu z taka
30-35 takie zdjecie z taka pbrobka i z taka muzyka/dzwiekiem
i tak dalej
Nie pisze tego postu zeby sobie go napisac, ale jak macie pomysly to je ujawnijcie, moze tkwi w was jakas dusza artystyczna.
A to promo jest "lekko" sztywne bo takie mialo byc, tylko takie rzeczy robie (jako ja w sensie filmow), wymyslicie z jajem to zrobie wedlug waszego scenariusza.

Informator 

Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 18:31   

Wiem ze zaraz mi ktos zarzuci ze w poscie wyzej czepiam sie kogos kto czepia sie mnie, przyzwyczailem sie do tego ze ludzie tak sadza, ale nie czepiam sie tylko chce zobaczyc czy ktos bedzie w stanie sie zaangazowac i stworzyc cos do czego nikt sie nie przyczepi.

Metzger 

Alt: Sokoni (shaman)
Otrzymał 10 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 19:09   

Info to nie czepialstwo, to zaiste rozmowa. Jesteśmy chyba wystarczająco duzi, żeby potrafić pogadać bez obrażalstwa i odbierania wszystkiego jako obraza czy inne świństwo.

A w czym Ty ostatecznie składasz te filmiki? Bo tak sobie myślę, czy może ot for fun nie pobawić się w After Effekcie.

I btw, konsuli jest więcej niż Was troje. Ponadto skoro coś ma promować gildię to myślę, że można by było pomyśleć nad tym w większym gronie i może nawet wcześniej rzucić hasłem, że się ktoś za coś podobnego zabiera - bo wówczas można robić burzę mózgów, a nie po frytkach ;p

I gwoli ścisłości, ja Info nie krytykuję tego, co zrobiłeś. Wręcz przeciwnie - to kawał dobrej roboty.

Informator 

Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 19:15   

I wlasnie podobnego postu sie spodziewalem i pisalem zeby nie pisac postu w tym stylu, wy zle odbieracie moj post, prosze czytac ze zrozumieniem
Sony Vegas pro 9 - program w ktorym robie to co zrobilem
Byl film ktory promowal pvp, wymyslil go siewol, teraz mial byc krotki film pve ktory mial zajmowac mniej niz minute, wiecej nie da sie zawrzec w filmie mniejszym niz minute.

Zlotobrody

Klasa: Paladin
Alt: sprawny, używam
Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2011-09-07, 19:43   

To zróbmy film kilkuminutowy który będzie promował każdy aspekt naszej gildii, najważniejsze jednak w tego typu filmikach jest unikatowy pomysł, coś niezwykłego co będzie wyróżniało nasz filmik o setek innych tego typu, jakiś niewinny żart, aluzja czy coś w tym stylu.

Żeby takie coś nagrać potrzebny jest jednak dobry scenariusz. Bo wiadomo, że z technicznym aspektem sobie poradzimy.

Póki co taki filmik nie zachęcił by mnie ani trochę do dołączenia do gildii. Poprawnie zmontowany, bardzo dobre audio, ale żadnego pomysłu w tym nie ma. Ale ja tylko gadam, jedynie raz na jakiś czas zdarzało mi się coś nagrać, na promo gildii nigdy jakoś nie miałem pomysłu, dlatego gz dla ciebie, że się starasz coś zrobić.

I'm a thorough Horde player. PvP-heavy Orc. Humans irritate me, the elves are annoying, and the gnomes are underplayed.
But I respect the beard.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi