A tak sobie dzis pomyslalem ze moznaby wyprodukowac promo naszej gildii. Pomyslalem rowniez ze promo powinno byc:
- krótkie (co by ogladajacego nie zanudzac)
- dynamiczne (co by go jeszcze bardziej nie zanudzac)
No i tak powstal ten oto krotki filmik bardziej bedacy zlepkiem tego co mialem na kompie niz prawdziwa produkcja reklamowa. Teraz piszcie, co mozna zmienic, co dodac zeby bylo lepiej. Oczywiscie moj umysl caly czas pracuje nad koncepcjami poprawczymi lecz kazda pomocna dlon bedzie mi bardzo... hmm... pomocna (wiem ze niegramatycznie )
Moim zdaniem powinno być dłuższe, gdzieś z 2 minuty, musiałbyś także przedstawić większą liczbę członków na tym filmiku. Ładne byłoby ujęcie pod grobem Uthera w Eastern Plaguelands.
Wieksza liczba czlonkow to oczywiscie najlatwiejsza sprawa. Zauwazyliscie pewnie ze zgarnialem ludzi pod SW zeby nakrecic ich mordy W to miejsce wlasnie chcialem dac czlonkow gildii ale ze wszyscy byli na NAxx albo WG to nie mialem wyuboru. Co do dlugosci postaram sie znalezc dluzsza wersje tego samego kawalka. No i grob Uthera oczywiscie ) Az mnie nosi ze o tym nie pomyslalem
powiem tak ... wyglada fajno jestem tam ja kox XD do tego fajnie zrobione to pole walki gdzie wszysy leza a ktos tam macha recamy XD iii Muzyka przepiekna jest
no i tam jestem ja kox i mysle ze jak bedziesz poprawiaj to nie zapominaj ze tam jestem ja kox
a tak serio teraz to muzyka piekna jak juz napisalem ale mysle ze fajniej to by wygladalo gdybysmy nie stali tak w 1 lini tylko w grupie wydawaloby sie ze jest nas wiecej ;]
_________________ Może Jest Nas Niewielu ...
Może się zbytnio nie Udzielamy ...
Lecz to ze Nas nie widać ...
Nie oznacza ze nas nie ma ...
Wg mnie potrzebne są jeszcze jakieś sceny walki (bg, może arena) no i oczywiście PvE, najlepiej nakręć coś na naxxie, ewentualnie ja mogę nakręcić ale nie chce mi się tego później uploadować...
No to tak. Co do Pve Wiem ze gryf cos skrecal bo kręcił mnie jak się w Snipera bawie w SW i Wcześniej Naxx Tak więc zagadaj do niego i sklejcie coś a tak to fajnie jest Fajnie mnie ujęło nie wiedziałem że jestem taki Sexy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum