Świetna produkcja. Moim skromnym zdaniem najlepszy filmik zrobiony przez gracza Sunwella. Po bardzo dobrej pierwszej części poprzeczkę miałeś ustawioną wysoko, ale udało Ci się zrobić jeszcze lepsze widowisko. Mi osobiście odrobinę brakuje efektów specjalnych, ale wiadomo, że PvP jest w tym najważniejsze i gdybyś zrobił ich (efektów) więcej to ludzie by się przyczepili efekciarstwa. Dobra robota.
Alt: Cainar, Amicus, Matu, Shauadalis
Rasa: Human
Wiek: 24 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1718 Otrzymał 12 piw(a)
Wysłany: 2010-03-14, 21:07
Eeee no teraz jak zobaczę że po arenach latasz to będę czekał aż na naxa pójdziesz nim zacznę walki. Film przesycony skillem.
Muzyka dyskusyjna, jakość no jako taka, ale prowadzenie walk cudne. Nie sądziłem, że tak ogarniasz.
Thx za wymienienie w napisach końcowych, ale nie wiem za co prawdę mówiąc. Jakbym Wam rating dostarczył na arenie (nie ma mowy o wygraniu) to jeszcze bym zrozumiał :D
filmik imo i fajnie zmontowany i pokazuje Twojego skilla, nic dziwnego ze mnie tak biles w duelach naprawde swietny po calosci i poczatek i pozniejsze walki po prostu miodzio, milo sie ogladalo. wrzucaj gdzies cobysmy w hd sobie obejrzeli
ale filmik oceniam na 1/10 bo nie ma mnie w napisach xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum