Klasa: Druid
Rasa: Night Elf
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 856 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Warszawa BMW
Wysłany: 2010-12-09, 22:28 Ustawka GLU z NP
Ogolnie to nie ma co tu ogladac, ale takowy event zaistnial w naszej guildi wiec mozna go obejrzec i sie zastanowic co trzeba zmienic.
Film w jakosci 720p HD:
http://www.youtube.com/watch?v=cDWBW4QmXcc
tam som pszeklenstfa! nie ogladac z mama i tata bo ja mam teraz lipe w domu!
a tak serio fajny filmik, muzyka dopasowana do czcionki a co do samej ustawki to widac ze wyszlo troche chaotycznie, ale grunt to dobra zabawa, a mam nadzieje ze taka mieliscie podczas ustawki co? no i fajnie ze sie udalo ja zorganizowac gz Info za filmik i gz Nakash za ustawke
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Rasa: Human
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-12-10, 02:05
no dzieki info za kolejny filmik i dzieki raz jeszcze nakash za organizacje
i chyba filmik dosadnie pokazuje czego brak w glu w pvp:
mianowicie organizacji wlasnie, ale w sensie grupowych cwiczen, taktyk, etc, etc, etc. trning niestety czyni mistrza. tu pewnie przydaje sie pve troszke, ale przede wszystkim premade, premade, premade. i uwaga. na wsg, czy inny "normal" mozna sie normalnie zapisywac grupa. ale oczywiscie lepiej chodzic na random, bo honor, bo ap, bo itki...
bp HALLO w takich imprezach nie wygrywa jednostka, nie wystarczy quarek z elioze. wygrywa zgranie, grupa, wspolna praca
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Wydaje mi się, że mieliście kiepską taktykę, ale wiecie ja gram PvE więc się nie znam. Jednakże wybieganie w pięciu przeciwko dziesięciu na środek pola nie jest dla mnie zbyt logiczne.
_________________ "Lies Are Like Children. Hard Work But Worth It, Because The Future Depends On It"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum