Po dwóch tygodniach ciężkich prób w końcu udało nam się zabić Freye na Ulduar 10 w wersji HardMode! Informator nakręcił również filmik. Każdy może zobaczyć, że były momenty krytyczne, ale pomimo tego osiągnęliśmy końcowy sukces!
<center>
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="470" height="310" src="http://www.youtube.com/embed/4jw9zpF_Q9c?rel=0" frameborder="0"></iframe>
</center>
Świetna robota! Wszystkim uczestnikom rajdu należą się gorące brawa.
W rajdzie udział wzięli:
Sika, Informator, Alleora, Exix, Metzger, Nimrodel, Swieety, Madracah, Gryfiho no i jeszcze Feanaro (czytaj ja).
Możecie tylko żałować, że Was z nami nie było.
Pozdrawiam Feanaro.
freya-strategy-guide.jpg
Plik ściągnięto 60 raz(y) 32,12 KB
_________________ "Lies Are Like Children. Hard Work But Worth It, Because The Future Depends On It"
Klasa: Paladin
Alt: Huntez
Rasa: Human
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 1835 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: przysypia w poznaniu
Wysłany: 2010-12-22, 01:22
ja dodam ze w ubiciu freyi na hard mode bralo duuuzo wiecej osob, bo zrobilismy duuuuzo wipe tam juz.
z hilerow dziekuje wiec jeszcze nathillowi za godziny z nami spedzone, z tankow avodgarawi i zarimannie za mase rozlanej krwi, magom (malemu, boolokowi i sidesiwipe'owi), lokom (biedny rachfa), dk (tak aresus, nikt o tobie nie zapomnial), you z prejkow, galindowi naszemu kotanemu i kurcze - kaasowi, warkom (darq ile to godzin?) i palkom (belu, potri wielkie dzieki). niewatpliwie ilus osob nie wymienielem wiec
DZIEKUJEMY WSZYSTKIM, KTORZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO, ZE WRESZCIE PADLA!!!
_________________ Nie siadaj głodny do komputera! Twojej postaci tez daj zjeść; eliksirki, scrolle, olejki i jedzonko uczynia ja szczęśliwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum